Hotell & Vandrarhem i Oskarshamn

Centralt, bekvämt och prisvärt. Oavsett om Ni väljer att bo på STF Hotell Rum Oscar eller STF Vandrarhem Oscar erbjuder vi hög komfort och standard till bästa pris. Vi finns mitt i centrala Oskarshamn med kommunikationer, shopping och nöjesliv precis utanför entrén.


Hotell i OskarshamnSTF Hotell Rum Oscar

STF Hotell Rum Oscar är vårt moderna hotell i Oskarshamn med totalt 22 rum. Samtliga rum är väl utrustade med bland annat klimatanläggning, bredband, TV och WC med dusch. Vi erbjuder såväl enkelrum som dubbelrum samt trippelrum.

Alla hotellgäster har fri tillgång till den stora och välsmakande frukostbuffén i vår nya frukostmatsal. Hotellet är husdjursfritt.

I enkelrummen finns en 90 cm säng och i dubbelrummen två 90 cm sängar.

Söndag – Torsdag
Enkelrum 890kr
Dubbelrum 1080kr
Trippelrum 1280kr

Helg
Enkelrum 720kr
Dubbelrum 980kr
Trippelrum 1180kr

Alla gäster som är medlemmar i Svenska Turistföreningen får 50kr i medlemsrabatt/natt

Boka hotell

Boende i Oskarshamn STF Vandrarhem Oscar

STF Vandrarhem Oscar är – som namnet antyder – anslutet till Svenska Turistföreningens vandrarhemsorganisation med allt vad det innebär av komfort- och kvalitetsstandard. Vandrarhemmet omfattar totalt 10 fräscha rum med toalett och dusch.

I anslutning till vandrarhemmet finns ett välutrustat pentry med möjlighet till matlagning samt matsal och TV-rum. Vandrarhemmet är husdjursfritt.

Priser vandrarhem:
Barn (under 16år): 100kr (ej medlem 125kr)
2-4 bäddsrum/person: 225kr (ej medlem 275kr)
Enkelrum: 325kr (ej medlem 375kr)
Bäddset: 60kr/person
Badlakan: 20kr/person
Städning: 100kr/rum
Frukost: 85kr/person

Välkommen att kontakta oss.

Telefon: 0491-15800
Fax: 0491- 15801
Email: reception@forumoskarshamn.com

Boka vandrarhem

Boka hotell i Oskarshamn

Om du är ute efter att boka ett hotell i Oskarshamn som har närhet till det mesta och är centralt beläget, så har du kommit helt rätt. Förutom närhet till nöjesliv, restauranger, shopping och kommunikationer så bokar du även ett hotell som erbjuder en hög nivå på rum och faciliteter till bästa pris. Med andra ord får du väldigt mycket hotell för pengarna när du övernattar på STF Hotell Rum Oscar. När du bokar rum på vårt hotell i Oskarshamn kan du förvänta dig ett fräscht, välkomnande och högkvalitativt hotell där varje rum är välutrustat, oavsett vilken storlek på rummet du väljer att boka. Dessutom får du tillgång till vår väldigt uppskattade frukostbuffé. Om du undrar något om våra rum eller faciliteter, innan du väljer att boka så är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi kommer självklart göra allt för att försöka räta ut dina frågetecken, så att du redan i bokningsprocessen ska känna dig välkommen till oss. Vi finns här för dig. Välkommen till ett fantastiskt hotell i Oskarshamn!