Hotell & Vandrarhem i Oskarshamn

Centralt, bekvämt och prisvärt. Oavsett om Ni väljer att bo på STF Hotell Rum Oscar eller STF Vandrarhem Oscar erbjuder vi hög komfort och standard till bästa pris. Vi finns mitt i centrala Oskarshamn med kommunikationer, shopping och nöjesliv precis utanför entrén.


Hotell i OskarshamnSTF Hotell Rum Oscar

STF Hotell Rum Oscar är vårt moderna hotell i Oskarshamn med totalt 22 rum. Samtliga rum är väl utrustade med bland annat klimatanläggning, bredband, TV och WC med dusch. Vi erbjuder såväl enkelrum som dubbelrum samt trippelrum.

Alla hotellgäster har fri tillgång till den stora och välsmakande frukostbuffén i vår nya frukostmatsal. Hotellet är husdjursfritt.

I enkelrummen finns en 90 cm säng och i dubbelrummen två 90 cm sängar.

Pris, alla dagar
Enkelrum 895kr
Dubbelrum 1090kr
Trippelrum 1290kr

Alla gäster som är medlemmar i Svenska Turistföreningen får 50kr i medlemsrabatt/natt

Boka hotell

Boende i Oskarshamn STF Vandrarhem Oscar

STF Vandrarhem Oscar är – som namnet antyder – anslutet till Svenska Turistföreningens vandrarhemsorganisation med allt vad det innebär av komfort- och kvalitetsstandard. Vandrarhemmet omfattar totalt 10 fräscha rum med toalett och dusch.

I anslutning till vandrarhemmet finns ett välutrustat pentry med möjlighet till matlagning samt matsal och TV-rum. Vandrarhemmet är husdjursfritt.

Priser vandrarhem:
Enkelrum: 485kr (ej medlem 535kr)
2-5 bäddsrum/person: 345kr (ej medlem 395kr)
Barn 0-2 år: gratis
Barn 3-4 år: 220kr
Barn 5-16 år: 220kr (ej medlem 245kr)
Frukost: 90kr/person

I priset ingår lakan, handdukar och städning. Frukost går att boka till för 90kr/person.

Välkommen att kontakta oss.

Telefon: 0491-15800
Fax: 0491- 15801
Email: reception@forumoskarshamn.com

Boka vandrarhem

Boka hotell i Oskarshamn

Forum hotell och vandrarhem ligger centralt med närhet till det mesta i Oskarshamns stadskärna. Inom några hundra meters avstånd från hotellet har du flera restauranger, shopping och nöjesliv tillgängligt. Hotellet ligger ett stenkast från stadsparken, flera trevliga fik och havet med tillhörande hamn. Inom kort avstånd från hotellet har du även tillgång till kommunikationer som tåg och buss som kan ta dig till utkanten av staden eller vidare mot nya upplevelser. Nära hotellet ligger även hamnen med färjan mot Gotland och Öland.

Hotellets rum

Vi erbjuder flera olika rum med hög kvalitet i varierande storlekar på hotellet, allt från enkelrum till trippelrum. Varje rum är utrustat med allt det du behöver för din vistelse inklusive bland annat TV och internet. Vi håller en hög standard på våra rum på hotellet så att de känns fräscha och välkomnande för våra kunder. Har du några frågor eller funderingar kring våra faciliteter är det bara att höra av sig!

Din vistelse på hotellet

Oavsett vilket rum du bokar på hotellet får du tillgång till vår uppskattade frukostbuffé som serveras varje dag. Buffén går även att välja till om du är gäst på vandrarhemmet. Vi jobbar med kundernas önskemål och behov i fokus och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Om du undrar något om våra rum eller faciliteter, innan du väljer att boka så är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi kommer självklart göra allt för att försöka räta ut dina frågetecken, så att du redan i bokningsprocessen ska känna dig välkommen till oss. Vi finns här för dig. Välkommen till ett fantastiskt hotell i Oskarshamn!