Kommunresurs erbjuder digitala lösningar och konsulttjänster för att förenkla processerna inom ekonomi och verksamhetsstyrning.

Vi som grundat Kommunresurs har stor erfarenhet inom offentlig sektor, speciellt inom områdena verksamhetsstyrning, controlling, redovisning och revision. Vår bredd i våra tidigare erfarenheter gör att vi har god inblick i detaljerna och samtidigt en gedigen kunskap om de stora processerna, vilket gör att vi hittar effektiva helhetslösningar som passar er verksamhet.

Vi har i olika yrkesroller upplevt arbetsuppgifter och processer som vi med hjälp av teknik och effektivisering kan förbättra och göra mer användarvänliga. Dessa tekniska lösningar bygger vi nu och erbjuder er.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Andreas Hasselquist

Telefon: 070 – 526 43 37

andreas.hasselquist@kommunresurs.se

www.kommunresurs.se

Cope Business erbjuder digitala lösningar och konsulttjänster för att förenkla processerna inom ekonomi och verksamhetsstyrning.

Att förenkla processer är vår mission!  Tiden ska inte behöva läggas på att administrera arbetet, den ska kunna läggas på innehållet. Genom digitalisering och körbara processer ser vi att effektiviteten och kvaliteten ökar, samtidigt som medarbetarna blir mer tillfreds när deras arbete kan skötas mer fokuserat och bättre riktat. Användarvänlighet och enkelt är våra ledord.

I de lägen där ett program är för stort men man ändå behöver kalkylkraft och analysverktyg har vi stor vana av att bygga excelfiler, att skapa lättuppdaterade och automatiserade filer åt både nybörjare och mer avancerade användare.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Andreas Hasselquist

Telefon: 070 – 526 43 37

andreas.hasselquist@cope.se

www.cope.se