Bomässan Oskarshamn 2021

Datum: 2021-10-16
Tid: 10.00-15.00
Kategori: Mässa

Bomässan anordnas av Alarmstreet Kommunikation i samarbete med Oskarshamns kommun och arrangeras nu för andra gången. När vi gjorde Bomässan 2019 blev det en stor succé och ett 50-tal utställare fanns på plats för att inspirera besökarna kring hus, hem, trädgård och livsstil.
I år satsar vi på en ännu bättre mässa och vi hoppas såklart att du vill medverka – antingen som utställare eller besökare! 

Årets Bomässa äger rum på Forum i Oskarshamn, lördagen den 16 oktober, kl 10-15. Förutom spännande utställare kommer vi bjuda på massor av aktiviteter för hela familjen – allt från käpphästridning och pysselhörna till chokladhjul.
I samarbete med Bauhaus Kalmar kommer vi även auktionera ut ett stort spabad, där pengarna oavkortat går till välgörande ändamål. 

På scen står Oskarshamns Stadsarkitekt Erik Hjertqvist som kommer prata om stadsutveckling och kommande projekt. Vi gästas även av den välkända kocken Tareq Taylor som nyligen utsågs till årets tv-personlighet på Kristallengalen och som gjort stor succé med tv-programmet ”Tareq Taylors matresa”. På Bomässan kommer han föreläsa om sin kärlek till mat och den spännande matresan han gjorde tillsammans med sin pappa och bror till pappans hemstad Jerusalem.

Detta får ni bara inte missa!

Tillbaka till kalendern