Bomässa

Datum: 2019-10-26
Tid: 10.00-15.00
Kategori: Mässa

 

Arbetsmarknaden i Oskarshamn är stark vilket gör att inflyttningen till kommunen ökar. I Oskarshamn finns även stora livskvaliteter vilket tyder på en positiv                                             utveckling även under kommande år. Därför anordnas det en Bomässa i samband till Framtidsdagen den 26 oktober på Forum.

Mässan arrangeras av Alarmstreet Kommunikation i samarbete med Oskarshamns kommun och samlar det bästa inom hus, hem, trädgård och livsstil.                                                           Förutom en massa intressanta utställare kommer det bjudas på spännande föreläsningar och aktiviteter för hela familjen!

Den färgstarka tv-profilen och kokboksförfattaren Jessica Frej kommer för att ge tips och trix i köket. Hon kommer laga mat på plats och självklart finns det                                             möjlighet  att smaka och ställa frågor. Jessica kommer även signera sin bok ”Jul: Hur lätt som helst”.

Stina Qubti, grundaren av Busfrö Nytt & Bytt, pratar hållbarhet och ger tips på hur man inreder med second hand-prylar.

Oskarshamns stadsarkitekt Erik Hjertqvist pratar framtid och hur staden kommer utvecklas de kommande åren.

Dessutom ansiktsmålning, käpphästtävling och andra aktiviteter för de små.

Varmt välkomna till en heldag full av inspiration!

10.00 Mässan öppnas!

Kommundirektör Rolf Persson inviger Bomässan. Välkommen att inspireras av våra utställare och föreläsare!

10.30 Stadsarkitekt Erik Hjertqvist
Föreläser om stadsutveckling och berättar hur man ska göra Oskarshamn ännu trevligare.

11-12 Jessica Frej
Den färgstarka matinspiratören Jessica lagar recept från sin nya kokbok ”Jul: Hur lätt som helst” och tipsar om smarta genvägar i köket. Självklart finns det

möjlighet att smaka på Jessicas mat.

11-13 Käpphästridning
Ta chansen att testa på käpphästridning. Ungdomssektionen från Oskarshamns Ridklubb har med sig ett gäng hästar och hinder och alla barn som vill får prova.

Priser till alla som tar sig igenom banan!

12.30 Stina Qubti
Grundaren av Busfrö Nytt & Bytt pratar hållbarhet och tipsar om hur man inreder med second hand-prylar.

13.00 Jessica Frej
Jessica föreläser om hur man smartast och snyggast inreder sitt kök – något hon själv gjort nyligen. Jessica tipsar även om vilka köksredskap som är ett måste i köket!

13.30-14.30 Jessica Frej
Jessica säljer och signerar sin nya kokbok ”Jul: Hur lätt som helst”. Här finns även möjlighet att ställa frågor till Jessica.

15.00 Mässan stänger

 

 

Tillbaka till kalendern