Babblarna Extraföreställning

Datum: 2017-11-18
Tid: 16.00
Kategori: Barnteater

Utsålda föreställningar över hela Sverige, musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande recensioner. Under hösten beger sig Babblarna ut på stor Sverigeturmé.

Äntligen har barnens favoriter blivit en föreställning. En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa robotflickan Klonk som medpublikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”…, ”Första Låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många fler.

En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet- framfört med tal, tecken, sång och dans.

OBS- Viktig info – Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha ett barn i knät utan biljett. Brandmyndigheterna har regler om hur många som får vistas i lokalerna, i mån av plats kommer vi tillåta att barn under ett år i knät men för att vara säker på plats rekommenderar vi att alla har biljett.

Medverkande: 3 personer.

Ålder: 2-5år

Längd: ca. 33 min.

 

Tillbaka till kalendern