Aktiviteter

Konferensaktiviteter

Teambuilding

Kanske har gruppen låst sig och inte kommer vidare eller så är ni bara ute efter lite skoj i goda vänners lag? Forum och Kreativ Kommunikation inleder nu en storsatsning på att erbjuda er möjligheter! Det handlar om att lösa problem gemensamt i gruppen, samarbete är förutsättningen för att lyckas. Tillit och utveckling följer i dess spår. Tillsammans knyter vi upp, identifierar och sammanfattar , allt under lättsamma former.

Enkla samarbetsövningar till heldagar med föreläsning och god middag som avslutning kanske lockar dig som företagare. Vi har lång erfarenhet och blir gärna er framtida samarbetspartner. Berätta bara vad ni vill uppnå så hjälper vi er att hamna på rätt nivå.

Våra aktiviteter passar kompisgänget, avdelningen, möhippan, idrottslaget, företagsledningen, svensexan och skolklassen lika bra som pensionärsgänget!

VÄLKOMMEN PÅ ETT PAR TIMMARS AKTIVITET I GODA VÄNNERS LAG.

Kontakta vår reception för information.

Aktiviteter i Oskarshamn

Oskarshamns närhet till havet har präglat mycket av stadens historia. Den tidigare köpingen Döderhultsvik fick sina stadsrättigheter 1856 och döptes efter dåvarande kungen – Oscar I. Sjöfart och skeppsbyggeri är tätt förknippat med Oskarshamn och på Sjöfartsmuseet finns allt om sjöfartens och varvsindustrins utveckling.

Vägg i vägg med Sjöfartsmuseet ligger Döderhultarmuseet med en stor utställning om Oskarshamns mest välkända person – träkonstnären Axel ”Döderhultaren” Petersson.

Kärnkraft och framtida förvaring av kärnbränsle har också satt Oskarshamn på kartan. Intresserade kan följa med på en busstur 500 meter ner i urberget för att se hur ett framtida djupförvar kan komma att se ut.

Från Oskarshamns hamn går båtturer till såväl den vackra skärgården som den sägenomspunna ön Blå Jungfrun mitt i Kalmarsund.

Besök Turistbyrån eller www.oskarshamn.com för mer information om olika aktiviteter i Oskarshamn.