The Power of Ayurveda in your life – Föreläsning med Janesh Vaidya

Datum: 2020-09-10
Tid: 18.00
Kategori: Föreläsning

The Power of Ayurveda in your life – Föreläsning med Janesh Vaidya
För första gången i Oskarshamn!

’The Power of Ayurveda’ är en underhållande och utvecklande föreläsning med internationellt välkände ayurvedapraktikern och författaren Janesh Vaidya. Föreläsningen ger dig livsviktiga tips och verktyg för att hantera stress, oro och depression på ett bättre sätt vilket hjälper dig att behålla glädje och lugn i sinnet i alla situationer. Genom att följa rätt riktlinjer för din kropps- och sinnes-konstitution kan du börja praktisera ayurveda och förbättra din hälsa oavsett var i livet du befinner dig.

Janesh Vaidya, som bland annat skrivit böckerna ’Ayurveda för ditt sinne’, ’Maten är min medicin’ och ’I det sista regnet’, bjuder i föreläsningen ’The Power of Ayurveda’ på kunskap som har gått i arv i de traditionella vaidya-familjerna under generationer. Från den inspirerande och samtidigt informativa föreläsningen kommer du även att få med dig Vaidyas 21-dagars komigång-program vilket har lett till anmärkningsvärda hälsoförbättringar för många svenskar under de senaste åren.

Under föreläsningsturnén 2019 besökte Janesh Vaidya 43 svenska städer och den inspirerande föreläsningen ledde till att många deltagares liv fick ett lyft. Tack vare det stora intresset för Janesh Vaidyas föreläsningar i Sverige har vi inför denna turné lagt till ytterliga städer och kommer besöka 50 städer från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Är du bland de 100 första som bokar biljett i din stad har du chans att vinna ett två veckors hälsoretreat i Kerala, Indien. Läs mer om tävlingen på bokningssidan.

Föreläsningarna är 2 timmar plus paus, på engelska och lätta att förstå – även för dig som inte känner till ayurveda sedan tidigare. Du hittar mer info om ayurveda och Janesh Vaidya samt video-klipp från tidigare föreläsningar på www.janeshvaidya.com.

Läs mer, se hela turnéplanen och boka din biljett: http://www.tickster.com/sv/events/fn5tpgj50utfnn9

PRAKTISKA DETALJER
Plats: Forum, Oskarshamn
Tid: 18-20.30
Pris: 295kr

Tillbaka till kalendern